Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?

21:3022:45-ig

Éjjel-Nappal Budapest - 1515. rész

Magyar filmsorozat (2019)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Amikor André édesanyja reggel kiönti a szívét Orsinak, a lány elhatározza, hogy leülteti anyát és fiát, hogy mindent megbeszéljenek. Ám a közvetítési próbálkozása nagyon rosszul sül el. André dühösen elmarja magától Orsit is, hogy a lány maradjon ki az életéből! Orsi így is akar tenni, lezárja a dolgot Andréval, és mostantól kezdve élvezni akarja az életét. Ám este összefut Andréval, aki italba fojtotta az anyja miatt érzett dühét és fájdalmát. Orsi vigyázni akar Andréra, és lefekteti aludni a szörnyű állapotban lévő fiút. Ott a lány csodálkozására André megnyílik neki – köszönetet mond Orsinak azért, hogy itt van mellette, habár délelőtt csúnyán kiosztotta őt.

Karesz egy idegőrlő éjszaka után megkönnyebbül, amikor Lili végre felbukkan a kicsivel. Lili múltja miatt szörnyen aggódott Tediért – a megkönnyebbülés ellenére Karesz nagyon dühös amiatt, hogy Lili elvitte Tedit egy olyan férfihoz, akit Karesz nem ismer. Kelletlenül hagyja magát rábeszélni arra, hogy megnézze magának Olivér lakását, és hogy maga győződjön meg arról, hogy Tedi jó kezekben van Olivérnél. Ám, amikor Karesz meglátja Olivér menő lakását és azt, hogy Olivér még egy utazóágyat is vásárolt Tedinek, Karesznál elszakad a cérna. Mivel sarokba szorítva érzi magát, durván nekiesik Lilinek, azt veti a szemére, hogy Dani után az első jöttment alak nyakába veti magát. Ám Karesz végül kénytelen belátni, hogy a támadó viselkedése mögött a saját félelme áll, hogy Olivér többet fog tudni nyújtani Tedinek, mint ő.

Flóra szörnyen izgatott, amikor Tivadar azt javasolja, hogy „a Frufru csapataként” vegyenek részt a DJ Sport Fitness által rendezett hip-hop táncversenyen! Flóra reméli, hogy a tánccal sikerül majd egy kicsit elterelnie a gondolatait Tamásról. Szofi kérésére Tamás egy koreográfust hív a Bécy klubba, hogy segítsen betanítani a táncot, de a próbán Flóra kétballábasnak mutatkozik– Tamás jelenléte teljesen kiborítja őt. Flóra dühösen elhatározza, hogy egyedül fogja begyakorolni a lépéseket, és teljesen lerohanva érzi magát, amikor Tamás hirtelen megjelenik. A kettőjük közötti vonzalom mindkettőjüket legyőzi, és Tamás ad egy szenvedélyes csókot Flórának.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. június 3. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1781. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1782. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. június 4. csütörtök

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1782. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1783. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. június 5. péntek

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1783. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1515. rész

Gyártási év

2019
Ljudmila Ulickaja
A lélek testéről
22% kedvezmény!2 999 Ft helyett: 2 339 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14
Műsorfigyelő