Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?
2019. július 16.
kedd16:0017:20-ig

Éjjel-Nappal Budapest - 1558. rész

Magyar filmsorozat (2019)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Szofi fáradtan már nem tudja jó ötlet volt – e beköltözniük Tamás lakásába, hogy azzal zsarolják Flórát, hogy menjen el a fodrászatból. Szofinak pokoli kínokat okoz a szerelmesek látványa. Flóra és Tamás is szenved a kialakult helyzettől. Tamás önmagát is hibáztatja, és egy megható szöveggel megpróbálja észhez téríteni Szofit. Szofi viszont rosszul értelmezi Tamás szavait, és dühbe gurul.

Dia igyekszik összeszedni minden erejét, nem akarja hagyni, hogy legyőzzék. Próbál kemény maradni, mióta mindenki a Bencével készült szexvideója miatt cikizi. Össze is verekszik Zitával, ami által kivívja a tiszteletet a többi srác előtt, de közben Dia szenved. Később Dia találkozik Bencével, akinek elmondja az egész szexvideós sztorit, de továbbra sem akar kibékülni Bencével, és ismét keménynek mutatva magát közli vele, hogy egyedül is meg tudja oldani a problémáját.

Karesz kiakad, mikor megjelenik Bella és követeli a közösen készített anyagukat. Karesz mérgesen megtagadja a lány kérését, mire ő elmondja, hogy egy új producert talált magának. Nem sokkal később az új producer felkeresi Kareszt a DJ Sportfitneszben, és pénzt ajánlj neki a zenéért. Karesz büszke, nem akarja aprópénzre váltani az álmát, de a producer emlékezteti őt rá, hogy adósságai vannak, és élnie is kell valamiből. Karesz beletörődik, felkeresi Mesit, hogy elmondja, végleg elengedi őt és az álmát is. Mesinek a szíve szakad meg, hogy ilyen szomorúnak látja Kareszt.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. január 27. hétfő

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1693. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1694. részMagyar filmsorozat (2019)
2020. január 28. kedd

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1694. részMagyar filmsorozat (2019)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1695. részMagyar filmsorozat (2019)
2020. január 29. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1695. részMagyar filmsorozat (2019)

Linkek

Epizód

1558. rész

Gyártási év

2019
Bosszúból jeles DVD13% kedvezmény!3 590 Ft helyett: 3 140 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67