Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?
2019. július 19.
péntek21:3022:45-ig

Éjjel-Nappal Budapest - 1562. rész

Magyar filmsorozat (2019)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

A lakók teljesen kiakadnak, amikor Lali elmondja nekik, hogy Alesszia jelenleg webkamerás lányként keresi a kenyerét. Mindenki nagyon aggódik érte és meg akarják menteni. Evelint akaratlanul is féltékenység önti el, amikor látja, hogy Dávid mennyire segíteni akar az exének. Dávid később biztosítja arról Evelint, hogy semmit sem érez már Alesszia iránt, csak segíteni akar a lánynak. Alesszia eközben alig bírja elviselni az új munkáját, pláne, hogy most már azt is tudja, a volt lakótársai is követik a show-jait. Márk azonban fenyegetően leszögezi, nincs választása és alkoholt ad neki, hogy kibírja a következő fellépését.

Dia napok óta nem ment be a pótvizsga előkészítőre, mert nem bírja elviselni a zaklatásokat. Amikor Tamás erre rájön és az okot is kihúzza belőle, a férfi teljesen ledöbben. Dia kéri, hogy ne súlyosbítsa a helyzetet, ne tegyen semmit, Tamás azonban mégis közbeavatkozik és beszámol az igazgatónak az esetről. Amikor Zitát emiatt számon kérik, annyira dühbe gurul, hogy megtámadja Diát és megfenyegeti, most aztán végképp pokollá fogják tenni az életét.

André küzd a lelkiismeretével, mert újra megcsalta Orsit. Jóvá akarja tenni, ezért meghívja egy wellnesssre. A hotelben azonban megismerkedik a vonzó szobalánnyal, Monával, aki rögtön szemet vet a fiúra. André próbál ellenállni a kísértésnek, azonban nem bírja sokáig és az eredeti szándéka ellenére ismét megcsalja Orsit.

További időpontok

2019. december 9. hétfő

?
15:50 - 17:00 Éjjel-Nappal Budapest - 1662. részMagyar filmsorozat (2019)

?
19:00 - 20:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1663. részMagyar filmsorozat (2019)

?
22:30 - 23:40 Éjjel-Nappal Budapest - 1663. részMagyar filmsorozat (2019)
2019. december 10. kedd

?
15:50 - 17:00 Éjjel-Nappal Budapest - 1663. részMagyar filmsorozat (2019)

?
19:00 - 20:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1664. részMagyar filmsorozat (2019)

Linkek

Epizód

1562. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67