Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?

16:0017:15-ig

Éjjel-Nappal Budapest - 1743. rész

Magyar filmsorozat (2020)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Máté Joe-nál aludt, mivel szégyenében nem mert Tekla szeme elé kerülni azok után, hogy most már teljesen biztosan tudja, hogy néhány napon belül el fogják árverezni a lakásukat. Utolsó reménye Tekla apja, Attila, aki talán licitálhatna a lakásra. Attila azonban kénytelen csalódást okozni Máténak – pillanatnyilag egyszerűen nincs ennyi pénze. Máté kétségbeesik, de amikor ott áll, hogy végre elmondja az igazat Teklának.

Norbi reggel döbbenten fedezi fel, hogy a laptopja tönkrement és éppen akkor, amikor DJ-ként egy fontos fellépése lesz, amihez szüksége van a számítógépre. Ugyan Dominik rögtön felajánlja neki a segítségét, ám Norbi nem akarja, hogy bármi köze is legyen hozzá. Kata lép végül Norbi helyett és engedély nélkül hagyja, hogy Dominik megnézze Norbi számítógépét.

Laliban reggel felmerül a családalapítás gondolata, ami a nap folyamán egyre erősödik, ahogy látja, Virág milyen tökéletes anyja lehetne a közös gyermekeiknek. Amikor viszont Lali közli Virággal, hogy gyereket szeretne tőle, Virág nem veszi komolyan Lali szándékát. Pedig Lali komolyan gondolja a családalapítást, de a lakótársai is kiröhögik, pedig Lali meggyőződése, hogy ő lenne a világ legtökéletesebb apukája. Közben Virág pont emiatt egy hiperaktív kisgyereket hoz az albérletbe, hogy Lali vigyázzon rá, amíg Virág távol van. Lali lelkesen beleáll a gyermekmegőrző szerepébe, de a hiperaktív kisfiú teljesen kikészíti, ráadásul a gyerek el is tűnik a szeme elől.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. május 26. kedd

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1776. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1777. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. május 27. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1777. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1778. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. május 28. csütörtök

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1778. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1743. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest
Az eastwicki boszorkányok DVD11% kedvezmény!3 590 Ft helyett: 3 190 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14
Műsorfigyelő