Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

16:0017:15-ig1 óra 15 perc
5

Éjjel-Nappal Budapest - 2338. rész

Magyar filmsorozat (2022)

Megtekintés: RTL+Film adatlapja

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Erik nem hajlandó feladni, hogy megtalálja a tettest, aki Rebeka balesetét okozta. Erik addig nyomoz, amíg tényleg talál egy új tanút. Virág megdöbben, amikor Erik beállít a nővel a villába, és az valóban emlékszik néhány dologra, mint például a tettes feltűnő pulóverére.

Roland igyekszik nem kimutatni Livi előtt, hogy mennyire reméli, hogy a lány hallgat rá és családot alapíthatnak. Roland örömében Márk előtt már képtelen visszafogni magát, és elújságolja, neki a jó hírt. Miközben a két férfi ünnepel Livi számára egyre világosabb lesz, mennyire őrült ötlet lenne részéről igent mondani Rolandnak. Mikor Livi rajtakapja Rolandot, hogy Márkkal ünnepel, nagyon kiakad és mérgesen kiosztja a férfit.

Kategória

sorozat

Linkek

Epizód

2338. rész

Gyártási év

2022

Eredeti cím

Éjjel-Nappal Budapest
Montágh Imre
Figyelem vagy fegyelem
9% kedvezmény!1 900 Ft helyett: 1 735 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

5
0/10
10 szavazat átlaga: 5
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény