Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Elif - A szeretet útján
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2019. június 21.
péntek16:5018:00-ig

Elif - A szeretet útján - 3. évad - 25. rész

Török filmsorozat (2016)

Újabb török sikersorozat kerül a hazai képernyőkre az RTL Klub jóvoltából. Az Elif – A szeretet útján kirobbanó nemzetközi fogadtatása (több mint húsz országban mutatták be szerte a világon) egy mindenki számára élvezhető és átérezhető érzékeny és szívhez szóló családi történetnek köszönhető, amelynek középpontjában Elif, az elragadó, de nehéz körülmények között cseperedő kislány megpróbáltatásokkal teli története áll.

Elif édesanyja, Melek várandósan lett egy részeges férfi, Veysel felesége. Veysel ráadásul hatalmas kártyaadósságot halmoz fel és a bűnözők törlesztésül Elifet kérik cserébe. A súlyosan beteg Melek tudomást szerez az elképesztő tervről és legjobb barátnőjéhez, Ayséhoz fordul segítségért. Az utolsó pillanatban meg kell szöktetnie az alig 6 éves kislányt még mielőtt férje és a banda rátalálnak. Ayse ráadásul azt a feladatot kapja, hogy vigye el Elifet a gazdag Kenan házába, ahol az asszony dolgozik. A kislány nem tudja, hogy valójában biológiai apja házába kerül, aki szintén nem sejti, hogy Elif egy korábbi szolgálólánnyal szövődött törvénytelen kapcsolatának gyümölcse. Ráadásul Kenan felesége és gyermeke sem nézik jó szemmel a kis jövevényt és mindent megtesznek azért, hogy lehulljon a lepel a Kenan ház féltve őrzött titkáról.

A sorozat olyannyira sikeres lett, hogy nem csak Közép-Európa számos országában mutatták be, hanem még a latin telenovellák őshazájában, Dél-Amerikában is rajonganak érte. Törökországban pedig már a harmadik évadot rendelték be a rendkívüli nézettségi mutatók alapján.

Yusufot kiengedik a börtönből, mivel bebizonyosodott ártatlansága, ezért Elif visszaviszi neki Findiket, a kutyáját, és egyúttal bocsánatot is kér tőle. A hírnek láthatóan egyedül Cevahir úr nem örül, aki úgy tűnik valami rosszban sántikál, hogy megszerezze Yusuf műhelyét. Eközben Elif eltölti az első napját a második osztályban, amit nagyon élvez, hamar új barátokat szerez, úgy néz ki, egyedül egy lány nem szíveli, de az új tanárnénije is meg van elégedve vele. Mindenkinek jól alakulnak a dolgai: Veysel és Murat hatalmas üzletet köt, azonban a női vevőkörnek Tülay egyáltalán nem örül.

Mikor lesz még az "Elif - A szeretet útján" a TV-ben?

2019. december 12. csütörtök

?
08:05 - 09:05 Elif - A szeretet útján - 2. évad - 367. részTörök filmsorozat (2014)

?
09:05 - 10:05 Elif - A szeretet útján - 2. évad - 368. részTörök filmsorozat (2014)
2019. december 13. péntek

?
08:05 - 09:05 Elif - A szeretet útján - 2. évad - 369. részTörök filmsorozat (2014)

?
09:05 - 10:05 Elif - A szeretet útján - 2. évad - 370. részTörök filmsorozat (2014)
2019. december 14. szombat

?
09:25 - 10:25 Elif - A szeretet útján - 2. évad - 361. részTörök filmsorozat (2014)

Szereplők

Isabella Damla Güvenilir
Selin Sezgin
Altug Seçkiner
Volkan Çolpan
Hasan Balliktaş
Ozanay Alpkan
Melis Cemre Çinar
Emre Kivilcim
Gülçin Tunçok
Dilara Yüzer
Batuhan Soncul
Aysun Güven
Pelin Çalişkanoglu
Zeynep Ögren

Linkek

Évad

3. évad

Epizód

25. rész

Gyártási év

2016

Eredeti cím

Elif 3

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8,83
0/10
6 szavazat átlaga: 8,83
Filmelőzetes: Elif - A szeretet útján
[Hibabejelentés]