Menü betöltése...
»TV műsor»RTL»Gólkirályság
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
Bullet Journal
Olajpasztell
Írószertartó
Füzet
Tűzőgép
Színes ceruza
Etikett
Oldaljelölő
Ecset
Rajztömb
Tempera
Tűfilc
Jegyzetfüzet
Kréta
Lyukasztó
Vízfesték

RTL

heti műsornapi műsor
?

11:4513:05-ig1 óra 20 perc
8,6

Gólkirályság - 2. évad - 1. rész

Magyar vígjátéksorozat (2024)

RTL+Film adatlapja

A vígjátéksorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítani, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe..., azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel.

Csembernek, ennek a kedves, de különösképpen nem jelentős nagyközségnek az életét két nagy várakozás határozza meg. Az egyik, hogy nagyközségből végre várossá váljanak, a másik pedig még az elsőnél is kétségesebb, hogy a helyi focicsapat, a Csember FC feljebb jusson a másodosztályból és NB1-es csapat legyen. Ám egyszer csak úgy tűnik, hogy a csemberiekre rámosolyog a szerencse, és a futballcsapatuknak matematikai esélye lesz arra, hogy feljusson az első osztályba. A hirtelen jött lehetőség azonban veszélybe került, ám a csemberi leleményeség határtalan és gyorsan rájönnek, hogy a szezon vége előtt hogyan szerezhetnek a csapatuknak egy titkos csodafegyvert. A titkos csodafegyver aztán jön, lát – és mindenkit meglep.

A 2. évad

A sorozat folytatásában kiderül: sikerül-e a Csember FC-nek feljutnia az NB1-be, és mi lesz a női edző, Tóni (Lovas Rozi) sorsa? Maradhat-e a csapat élén vagy újabb fordulatok következnek? A csemberiek harca ismét minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, a magánéletükben, a csapat körüli haszonlesőkkel, a szponzorokkal, és persze a helyi fontos emberekkel is.

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/golkiralysag

https://www.facebook.com/golkiralysagrtl/

https://www.instagram.com/golkiralysagrtl/

Kiderül az igazság, hogy a pályán megtörtént-e a csemberi csoda, vagy az egész maradt a Csember tragédiája… Van, aki ünnepel és van, akinek erre semmi oka. A döntő pillanat sokak életét megváltoztatja. A csapat életének irányítói nagy elhatározásra jutnak, van, aki elhagyja a községet és van, aki rádöbben, hogy nagyobb bajban vannak, mint előtte.

vígjáték
sorozat

Szereplők

Lovas Rozi
Rudolf Péter
Hevér Gábor
Schmied Zoltán
Sarkadi Kiss János
Mészáros András
Sztarenki Dóra
Szinetár Dóra
Mohácsi Norbert
Rohonyi Barnabás
Márfi Márk
Pásztor Virág
Kisari Zalán

Rendezte

Kapitány Iván

Linkek

Évad

2. évad

Epizód

1. rész

Gyártási év

2024

Eredeti cím

Gólkirályság 2.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8,6
0/10
5 szavazat átlaga: 8,6
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória