Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Mellékhatás
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?

21:0021:45-ig

Mellékhatás - 8. rész

Magyar thrillersorozat (2020)

A főbb karakterek

Dr. Széphelyi Zoltán (Adorjáni Bálint)

Önképének alapja a gyerekkorától a házasságáig bejárt csodálatos felemelkedés-történet. A mélyről jövők csillapíthatatlan karriervágya jellemzi. Munkájában a betegségek utáni nyomozás izgalmát, a műtétek közbeni adrenalinlöketet szereti. Hiú a tudására, nem tűri, ha megkérdőjelezik és az empátia nem tartozik az erősségei közé. Nem veszi észre, hogy kegyes hazugságaival egyre mélyebbre ássa magát.

Dr. Széphelyi-Illés Berta (Borbély Alexandra)

Világképe szerint az emberek alapvetően jók. Naivitását sokan kihasználják, az emberekbe vetett bizalma mégis töretlen. Boldog, hogy apja legkedvesebb tanítványához, Zoltánhoz ment feleségül. A Fővárosi Főügyészségen dolgozik, tudásával soha nem kérkedik, az igazságérzetét nem hagyja elnyomni.

Ludmann Zsolt (Nagy Zsolt)

Ludmann szerint kétféle embertípus van: akinek addig kell fizetni, amíg megbízható nem lesz és akit addig kell verni, amíg megbízható nem lesz. Állami gondozott gyerek volt, karrierjét lányok futtatásával, olajszőkítésssel kezdte. Ma már építési vállalkozóként, az állami tenderek nagy nyerteseként keresi a napi betevőt. Élete szerelme az egykori modell, Kata, akivel minden vágya családot alapítani.

Ludmann Kata (Tenki Réka)

Gyönyörű exmodell, Zsolt felesége. Érzékeny, intelligens nő, ő az egyetlen, aki hatással van fékezhetetlen férjére. Kata négy éve próbálkozik a gyerekvállalással, sikertelenül. A rengeteg fizikai és lelki fájdalom, a félelem, hogy elveszítheti Zsoltot, lassan megtörte a büszkeségét.

Panácz Anna (Sztarenki Dóra)

Berta unokahúga, nagyszájú, belevaló csaj. Aki nem ismeri jól, annak önzőnek és számítónak tűnhet. Saját bevallása szerint is mindig rossz férfiba szeret bele. Volt férje miatt havonta csak egyszer láthatja lányát, Zoét. Retteg az anyaság felelősségétől. Ózdon nőtt föl, most is anyjával és bátyjával lakik együtt. Az egyik helyi kocsmában pultozik.

Dr. Illés Lóránt (Kovács Frigyes)

Berta apja, az Agapé Klinika alapítója. Mélyen vallásos, szigorúan a dogmák szerint él és ítél meg másokat. A lánya, Berta a mindene. Másik lányával, Erzsébettel, azaz Erával, tíz éve összeveszett, azóta nem tartják a kapcsolatot. A hetvenedik születésnapján nyugdíjba akar vonulni. Megígérte Zoltánnak, hogy átadja a kórház igazgatói posztját, de közben fél a magánytól, fél a tétlenségtől, hiszen egész életét munkával töltötte.

A Mellékhatás - az RTL Magyarország első saját fejlesztésű heti sorozata - Zoltánról (Adorjáni Bálint) szól, aki fiatal, sikeres orvosként műhibát vét. Félve egzisztenciája elvesztésétől, immorális döntéseket hoz és ezzel veszélyes események sorozatát indítja el.

Szól Bertáról is (Borbély Alexandra), aki életét kizárólag a családjának szentelte és soha nem kapott érte elismerést. Anna (Sztarenki Dóra) története is, aki elhagyja a lehúzó közeget, amiben felnőtt és felvállalja az anyaság szerepét, amitől annyira retteg.

És a Mellékhatás Zoltán és Berta harmonikus házasságának meséje is, mely a hazugságok, kísértések és szerencsétlenségek hatására a szemünk előtt esik szét.

A sorozat azokról is szól, akik mindenáron gyereket szeretnének, de biológiai okokból ez lehetetlen.

És azokról akik bérbe adják a testüket, hogy másoknak szüljenek, valamint, akik nem akarnak gyereket és nem értik, mások miért szeretnének mindenáron. Vagy nem akartak, mégis lett.

És azokról is, akinek nincs gyereke, de nagyon félnek attól, hogy milyen lesz, amikor lesz.

Nem utolsósorban pedig a béranyaságról, egy humán reprodukciós eljárásról, ami olyan, mint minden emberi találmány: lehet jóra és rosszra is használni, és amely Magyarországon és a világ legtöbb országában törvénytelen eljárás.

Anna tudomást szerez Ludmanról. Ki akar szállni, abortusztablettát szerez. A türelmetlen Lóránt maga kezd a hormonkúrás páciensek értesítésébe. Berta elhívja apja születésnapjára évek óta nem látott nővérét.

Mikor lesz még a "Mellékhatás" a TV-ben?

2020. június 6. szombat

?
21:00 - 22:00 Mellékhatás - 10. részMagyar thrillersorozat (2020)
2020. június 13. szombat

?
00:20 - 01:30 Mellékhatás - 10. részMagyar thrillersorozat (2020)

Rendezte

Kovács Dániel Richárd

Szereplők

Adorjáni Bálint
Borbély Alexandra
Nagy Zsolt
Tenki Réka
Sztarenki Dóra
Kovács Frigyes

Kategória

thriller

Linkek

Évad

1. évad

Epizód

8. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Mellékhatás 1.
Bartos Erika
Duna - Brúnó Budapesten 5.
22% kedvezmény!3 999 Ft helyett: 3 119 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8,57
0/10
7 szavazat átlaga: 8,57

Előző műsor

20:00 Made in Karantén
»
21:00
»

Következő műsor

21:45 A bakancslista
Oszd meg ezt a TV műsort: Mellékhatás

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő