Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Nagy szám
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub

heti műsornapi műsor
?

13:1014:25-ig1 óra 15 perc

Nagy szám - 6. rész

Riportfilmsorozat (2021)

Film adatlapja

Az RTL Klub új, saját gyártású riportfilm-sorozatában Kovács Patrícia műsorvezetésével népszerű sztárok mutatkoznak be eddig ismeretlen oldalukról, egy számukra fontos és meghatározó zeneszámon keresztül.

Egy adáson belül két sztár életútját kísérhetjük végig számtalan izgalmas epizódon át, amelyek egy számukra fontos és meghatározó zeneszám köré épülnek. A riportban előrehaladva soha nem hallott történeteken keresztül derül ki, a zene milyen szerepet játszik és játszott a főhős életében, miben határozta meg és miért ez élete legfontosabb dala. A műsor egyik legizgalmasabb részeként a kiválasztott dalt is előadják.

A Nagy számban többek között olyan színészek, előadóművészek és műsorvezetők szerepelnek, mint Liptai Claudia, Barabás Éva, Szellő István, Fluor Tomi, Pataky Attila - és még sok közkedvelt sztár, akiket teljesen új oldalukról ismerhetünk meg.

Nagy szám - minden szerda este premier adással - az RTL Klub műsorán!

A Nagy szám 6. adásában Nagy Ervin és Hajós András énekelte el a számára meghatározó nagy számot.

Nagy Ervin mesélt édesapjáról, arról, hogyan segítette mindenben, elmondja, miért nem mert hosszú ideig táncolni - és mire táncolnak most szívesen Borbély Alexandrával, miért pelenkázott lázadás helyett, de szóba kerül az is, mitől szökik könny a szemébe a mai napig.

Hajós András megosztja velünk, miért ,,vágott hozzá annak idején egy szelet párizsit Friderikusz Sándorhoz, és mi okoz számára lelkiismeret-furdalást egy lányával kapcsolatos baleset miatt. Emellett megtudhatjuk, miért tartja Hernádi Juditot a világ legbátrabb emberének, és azt is, miért nem lett macskajancsi!

Linkek

Évad

1. évad

Epizód

6. rész

Gyártási év

2021

Eredeti cím

Nagy szám 1.
Dr. Joe Dispenza
Válj természetfelettivé!
22% kedvezmény!4 990 Ft helyett: 3 892 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény