Menü betöltése...
»TV műsor»Story4»Született feleségek
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
Kalligráfia
Olajpasztell
Ragasztó
Bullet Journal
Jegyzetfüzet
Tempera
Etikett
Oldaljelölő
Filctoll
Színes ceruza
Írószertartó
Grafit
Zsírkréta
Tűzőgép
Olló
Ecset

Story4

heti műsornapi műsor
?

17:5519:00-ig1 óra 5 perc
8

Született feleségek - 5. évad - 16. rész

Nem a mosoly teszi a barátot

Amerikai vígjátéksorozat (2008)

Disney+Film adatlapja

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang, de egy biztosan: vajon miért vetett véget az életének Mary Alice Young egy szokványosnak tűnő reggelen?

Vegyük hát sorra a "Született feleségeket"!

Itt van először is a már említett MARY ALICE YOUNG - Mindene a család, munkája pedig a háztartási teendők ellátása. Boldogan éldegél férjével, Paullal és kamasz fiával, Zackkel. Napjai csöndes egyhangúságban telnek, mígnem egy végzetes csütörtökön döbbenetes módon a boldog feleség egész egyszerűen fejbe lövi magát.

Aztán LYNETTE SCAVO - aki karrierje csúcsán első terhességekor feladta menedzseri állását, s ettől kezdve főállású anya lett belőle. Négy gyerek, egy férj, Tom, aki állandóan üzleti úton van és milliónyi feladat.

GABRIELLE SOLIS - Nos, neki aztán igazán nem lehet oka a panaszra! Egy elbűvölő hajdani modell, aki hozzáment a jóképű Carlos-hoz. Kitűnő anyagi körülmények között, gyermek híján csak egymásnak élhetnének. Ám Carlos-t csak és kizárólag az üzlet hatja meg, Gabrielle-t pedig a csinos, fiatal kertészfiú...

És íme a tökéletes, ám éppen ezért családja számára elviselhetetlen: BREE VAN DE KAMP. Messze földön híres egészséges főztjeiről, cukrásztudományáról, házi készítésű ruháiról, maga ültette kertjéről, saját kezűleg felújított bútorairól. Két gyermek, Andrew és Danielle édesanyja, s egy elnyomott férj, Rex felesége.

SUSAN MEYER, a gyermekét egyedül nevelő kétségbeesett édesanya megtestesítője. Mióta Karl, a férje egyik napról a másikra faképnél hagyta a titkárnője miatt, Susan nem találja a helyét a világban. Tanácsadója pedig saját tinédzserkorú lánya, Julie. Susan számára azonban felcsillan a remény, az új lakó, a vízvezeték-szerelő, Mike Delfino személyében. Ám van egy kis gond.

EDIE BRITT, a rettenthetetlen pasi-vadász, a vérbeli hódító, az elbűvölő szex-istennő.

Mindenki, aki ismerte Orson Hodge-ot, tudta, hogy hisz az udvariasság fontosságában. A szomszédjait minden nap egy napsugaras "Jó reggelt!"-tel köszöntötte. A fiatal hölgyek előtt gálánsan kinyitotta az ajtót. Ha az utcán összeütközött egy idegennel, mosolyogva kért bocsánatot. És, ha egy barátja nehéz helyzetbe került, Orson volt az első, aki megkérdezte, hogy segíthet-e, a barátja akár akarta, akár nem. Igen, mindenki, aki ismerte Orson Hodge-ot, tudta, hogy hisz az udvariasság fontosságában. Azt viszont nem tudták róla, hogy abban is hitt, hogy, aki nem udvarias, azt meg kell büntetni?Tom és Lynette elkezdik felszámolni az éttermet. Amikor azonban Orson elmegy részvétet nyilvánítani és segíteni Tomhoz, a férfi ellenségesen viselkedik vele, ezért ellopja az egyik Scavo családi ereklyét. Carlos főnöke Gabyt használja fel alibinek a felesége megcsalásához. Ám az asszony ezt azonnal kihasználja, s így szabadságot harcol ki Carlosnak. Mike és Katherine összeköltöznek, melynek örömére az asszony házibulit szervez. Eközben Susan egyik képe viszályt kelt az új lakótársak között.

vígjáték
dráma
misztikus
sorozat

Filmelőzetes: Született feleségek

Szereplők

Teri Hatcher
Felicity Huffman
Marcia Cross
Eva Longoria
Nicollette Sheridan

Rendezte

Marc Cherry

Linkek

Évad

5. évad

Epizód

16. rész

Gyártási év

2008

Eredeti cím

Desperate Housewives

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8
0/10
4 szavazat átlaga: 8
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória