Menü betöltése...
»Webáruház»Szállítási idő
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Szállítási idő


raktáron

A termék raktáron van. A csomagot egy-két munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak házhozszállításra, vagy útnak indítjuk az általad megadott csomagpontra. Utóbbi esetben a kiszállítás 1-4 munkanap! Abban az esetben, ha a rendelésben szerepel további olyan termék, amely most nincs nálunk raktáron, akkor azt előbb a nagykereskedőtől be kell szereznünk. A csomag útnak indításáról e-mail-ben tájékoztatunk.

rendelhető

A termék jelenleg nincs raktáron, de a nagykereskedőtől elvileg beszerezhető. A folyamatosan változó raktárkészletek miatt, előre nem tudjuk megmondani, hogy ez pontosan mennyi időt vesz igénybe. Amikor a rendelésedet továbbítjuk a nagykereskedő felé, akkor kapunk tájékoztatást, hogy milyen szállítási határidő várható. Erről e-mail-ben tájékoztatunk. Sajnos előfordulhat olyan eset is, hogy az adott termék beszerzése hosszabb időt vesz igénybe, vagy régebbi kiadású termék esetén sikertelen lesz.

előrendelhető

Ez a termék jelenleg még nem rendelhető, de előrendelést már felveszünk rá. Az előrendelés nem minősül megrendelésnek! Amikor a termék megvásárolható lesz, akkor e-mail-ben értesítünk. Ezt követően, ha még szükséged van a termékre, akkor leadhatsz rá egy tényleges megrendelést.

készlethiány

Ez a termék készlethiány miatt átmenetileg nem rendelhető, azonban előrendelést felveszünk rá. Amint a termék elérhető lesz, e-mail-ben értesítünk. Sajnos előre nem tudjuk megmondani, hogy ez mikorra várható. Lehet, hogy egy hónap, lehet, hogy egy év, de akár az is előfordulhat, hogy soha többé nem lesz kapható.