Menü betöltése...
»Webáruház»Törzsvásárlói aranykártya
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
Tűzőgép
Ragasztó
Etikett
Tűfilc
Ecset
Rajztömb
Írószertartó
Lyukasztó
Zsírkréta
Bullet Journal
Filctoll
Jegyzetfüzet
Kalligráfia
Körző
Füzetbox
Spirálfüzet

Törzsvásárlói aranykártya

Az aranykártya pontok csak bejelentkezés után láthatóak!

Törzsvásárlói aranykártya szabályzata

1. Törzsvásárlói aranykártya

1.1. Az aranykártya célja, hogy a rendszeresen web oldalunkon keresztül vásárlók számára további kedvezményt biztosítson a megrendelések árából.

1.2. Aranykártya megnyitásának feltétele, hogy olyan megrendelést adj le és fizess ki, melynél a megrendelt termékek, szolgáltatások összege nettó értékben eléri, vagy meghaladja az 1000 Ft-os fizetendő összeget. A szállítási és egyéb járulékos költségek nem kerülnek figyelembevételre.

1.3. Aranykártya megnyitása az előbbi pontban leírt rendelés kifizetése után történik akkor, amikor a nyilvántartásunkba a kifizetés tényét rögzítjük. Ez akár 1-2 hét is.

1.4. Aranykártya megnyitásához több rendelés nem vonható össze.

1.5. Pontok gyűjtése az aranykártyán csak az előbb leírt aranykártya megnyitás után történhet. Amennyiben még nem rendelkezel érvényes aranykártyával, úgy a rendeléskor adható pontszámok elvesznek, azokat utólag nem lehet érvényesíteni.

1.6. Az aranykártya nyitásánál rögtön jóváírásra kerülnek azok a pontszámok, melyek az adott rendelésnél adhatók. Ezt követően bármilyen összegű újabb megrendelésért adható pontok rákerülnek az aranykártya, ahogy azok kifizetésre kerülnek.

1.7. A megrendelő lapon minden alkalommal tájékoztatást kapsz arról, hogy rendelésed mennyivel növelheti aranykártya pontjainak számát. Érvényes aranykártya esetén az új pontok automatikusan a kártyára kerülnek akkor, amikor a nyilvántartásunkba az adott megrendelés kifizetésének tényét rögzítjük.

1.8. Aranykártya pontok felhasználására a megrendelő lapon nyílik lehetőség. Érvényes aranykártya esetén a rendelésnél megadható, hogy hány pont legyen felhasználva az adott rendeléshez.

1.9. A rendelésnél felhasznált aranykártya pontok csökkentik a fizetendő végösszeget. Jelenleg egy pont egy forintot ér. Egy megrendelésnél maximum a megrendelendő termékek összegével azonos pontszám használható fel.

1.10. Nincs lehetőség arra, hogy több aranykártya pontjait összevonva, együttesen felhasználd.

1.11. Egy felhasználóhoz tartozó aranykártya pontok nem vihetők át egy másik regisztrált felhasználóhoz.

1.12. A rendelés leadását követően nincs lehetősége aranykártya pontjaidnak utólagos beszámítására! A pontok felhasználására kizárólag a rendelés leadása előtt, a megrendelő lapon van lehetőség.

1.13. Rendelés lemondása, illetve a teljesítés bármilyen okból történő meghiúsulása esetén az aranykártya felhasznált pontjai elvesznek.

1.14. Aranykártya csak akkor nyitható meg, illetve új pont csak akkor adható, ha a megrendelt termék, szolgáltatás díjának kifizetése az adott fizetési határidőn belül történik meg. Késedelmes fizetés esetén az adott megrendelésért járó pontszámok elvesznek, illetve ha még nem volt aranykártya, akkor az nem kerül megnyitásra.