Menü betöltése...
»Film»Álomhotel: Chiang Mai
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Álomhotel: Chiang Mai

Német romantikus kalandfilm (2010)

Markus Winter nagyon aggódik, mikor megtudja, hogy a vendége Holger nyom nélkül eltűnt. Holger felesége, Susanne meg akarta lepni látogatásával, de teljesen kiborul mikor megtudja, hogy eltűnt a férje. Mark mindent megtesz, hogy megtalálja az elveszett férjet. Holger Carsten barátjával akart menni kincsre vadászni, de sikertelenül. Susanne már a legrosszabbra gondol, ami férjével történhetett.

A csinos diáklány, Meike egy nagyon különleges ajándékkal készül szüleinek, vőlegényével Chiang Mai-ban. A lány anyja teljesen másképp értékeli az esküvői terveket, mint apja. Az apa megpróbálja meggyőzni Philipet a fitness-edzőt, hogy vigye kísértésbe a lányát. Vajon ellen tud állni Philip az ajánlatnak?

Moritz és Jens a két testvér együtt nyaral. A helyes Jens mellett Moritz mindig háttérbe szorul, de megegyeznek, hogy ezen a nyaraláson nem szednek fel senkit. Egészen addig míg meg nem ismerik a fotós Saraht. Moritz és Sarah egy csodás napot töltenek Chiang Mai-ban. Mikor testvére meghallja a hírt, azonnal féltékeny lesz. Azt hazudja Sarahnak, hogy Moritz feleségül akarja venni, amint visszaértnek Németországba. Vajon a lány hisz a pletykának, vagy inkább megismeri Moritzt?

kaland
romantikus

Mikor lesz az Álomhotel: Chiang Mai a TV-ben?

Az Álomhotel: Chiang Mai című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Álomhotel: Chiang Mai

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória