Menü betöltése...
»TV műsor»

Műsorfigyelő

Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Műsorfigyelő

Mire jó a műsorfigyelő szolgáltatás?

Ha lemaradtál egy filmről a TV-ben, vagy szeretnéd tudni, hogy kedvenc színészed mikor lesz látható egy-egy filmben, akkor a műsorfigyelő szolgáltatás segít ebben! Nem kell neked hétről-hétre végignézned a TV újság minden csatornáját, mert a műsorfigyelőt használva egy weboldalra kigyűjtésre kerül az összes olyan műsor, amely érdekelhet.

Hogyan használható?

Egy egyszerű kattintással meg kell jelölnöd a figyelni kívánt filmeket, illetve a személyeket. Mindkét esetben az alábbi ikont keresd az awilime szabadidő magazin oldalain, majd a műsorfigyelés bekapcsolásához kattintson rá:

Ha a műsorfigyelés már aktív, akkor a gomb színe pirosra vált. A műsorfigyelés kikapcsolásához egyszerűen kattints újra a gombra:

TV csatornák szűrése

Lehetőséged van arra is, hogy a találati listából eltávolíts olyan TV csatornákat, melyek a TV készülékeden nincsenek. Ha például nincs HBO előfizetésed, akkor nyilván nem is vagy kíváncsi arra, hogy milyen filmek lesznek az HBO-n, így a műsorfigyelő szolgáltatás feleslegesen listázná azokat. Az egyes TV csatornák kiszűréséhez keresd az alábbi gombot a találati listában:

Műsorfigyelés filmekre

Filmek esetében a műsorfigyelő gombja több helyen is megjelenik. A film adatlapján (például: Avatar), vagy egy-egy tv műsor oldalon, de látható lesz a gomb a kereső funkciót használva is, amikor kapsz egy listát a filmekről. Miután megjelölted, hogy mely filmeket kívánod figyelni, az alábbi oldalon megtekinthetsz ezekről egy összesítő listát, ahol rögtön azt is láthatod, hogy a keresett filmek mikor és mely TV csatornákon lesznek:

Műsorfigyelés szereplőkre, rendezőkre

Személyek esetében a műsorfigyelőt bekapcsolni csak az adott személy adatlapján lehet. A gomb közvetlenül a személy neve alatt lesz látható, például: Jennifer Aniston adatlapja. Egy-egy személy adatlapjához többféle módon is el lehet jutni: például a tv műsorban, vagy egy film adatlapján a stáblistában megjelenő személy nevére kattintva, de használható a kereső funkció is, hogy megtalálj valakit. Miután megjelölted, hogy kiket kell figyelni, az alábbi oldalon kapsz egy összesítő listát róluk és rögtön láthatod azt is, hogy mikor és mely TV csatornákon lesznek olyan műsorok, melyekben a keresett személyek szerepelnek: