Menü betöltése...
»Film»Bírónő, kérem!
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
7

Bírónő, kérem!

Amerikai bűnügyi dráma sorozat (2019 - 2022)

Lola Carmichaelre, a frissen kinevezett fiatal bírónőre nagy nyomás nehezedik idősebb bírótársai részéről, akik elvárják, hogy a kitaposott, és nem feltétlenül az igazság útján járjon. Ám Lolát nem véletlenül becézik a háta mögött Lolaraptornak. Ragadozóként csap le a hamis tanúkra, a megtévesztőkre kollégái segítségével, akik szintén feljebb léptek a ranglétrán. Az ügyész Mark, a még kissé bátortalan ügyvédnő, Emily, és a minden részletre figyelő teremszolga, Luke segítik az igazságos döntésekben.

Lola Carmichael-t, a korábbi ügyészt beválasztják a fellebbviteli bíróság tagjai közé. Az első tárgyaláson, amit ő vezet, egy öthónapos terhes nőt gyanúsítanak betöréses lopással. A körülmények, és a bizonyítékok azonban távolról sem egyértelműek. Eközben régi barátja, és korábbi kollégája, Mark Callan ügyész-helyettes egy olyan ügyben képviseli a vádat, melyben az alperes saját magát kívánja védeni. A férfi váratlan taktikával száll szembe Markkal.

dráma
sorozat
bűnügyi

Mikor lesz a Bírónő, kérem! a TV-ben?

A Bírónő, kérem! című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Bírónő, kérem!

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória