Menü betöltése...
»Film»Gyilkos jellem
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Gyilkos jellem

Dán bűnügyi sorozat (2019)

Streaming: RTL+

A nyomozók kétségbeesetten próbálnak egy tini lányokra vadászó gyilkost elfogni, sikertelenül. Így az egyik áldozat anyja, Alice Louise-hoz fordul segítségért, aki profilozóként képes belelátni és megérteni a gyilkos elméjét. Az elrabolt lányok megmentése érdekében Louise-nak meg kell jósolnia a gyilkos következő lépését, amihez az emberi elme legsötétebb, legijesztőbb részébe kell eljutniuk, és szembenézniük az ebből fakadó következményekkel.

Alice Ejbye fiával, Markusszal öt évvel ezelőtt egy sorozatgyilkos végzett, akit azóta sem sikerült elkapni. Alice súlyos beteg, és nincs sok ideje hátra, ezért megkéri a legjobb barátnője lányát, Louise Bergstein kriminálpszichológust, hogy segítsen felgöngyölíteni az ügyet. Louise csatlakozik a helyi rendőrség nyomozócsapatához, hogy egy teljesen új profilt készítsenek a gyilkosról. Megismerjük Petert és a fiát, Johannest.

sorozat
bűnügyi

Mikor lesz a Gyilkos jellem a TV-ben?

A Gyilkos jellem című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Gyilkos jellem

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória