Menü betöltése...
»Film»Gyilkos lelkek
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
7,5

Gyilkos lelkek

Amerikai misztikus bűnügyi krimi thriller dráma sorozat (2019)

Malcolm Bright (Tom Payne), a New York-i rendőrség profilozója súlyos alvásproblémákkal küzd elviselhetetlen rémálmai miatt. Malcolm valójában Whitley, a zseniális sebész és egyben eszelős sorozatgyilkos, Dr. Martin Whitly fia. Malcolmot gyermekkora óta kísérti a gyanú, hogy ő is olyan, mint az apja. Régi jó barátja, Gil Arroyo hadnagy (Lou Diamond Phillips) vállalja a kockázatot, és beveszi a csapatába. Malcolm időnként meglátogatja börtönben lévő apját, hogy a nyomozásokhoz a segítségét kérje. Ennek azonban nagy ára van.

Malcolm Bright profilalkotót elbocsátják az FBI-tól, de régi jó barátja, a New Yorki rendőrség hadnagya, Gail azonnal lecsap rá, hogy külsősként segítsen megoldani egy gyilkossági ügyet. Az ügyről azonban kiderül, hogy túlságosan is személyes emlékeket ébreszt Brighthban, aki rémálmai miatt minden este az ágyához láncolja magát.

krimi
dráma
thriller
misztikus
sorozat
bűnügyi

Mikor lesz a Gyilkos lelkek a TV-ben?

A Gyilkos lelkek című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Gyilkos lelkek

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória