Menü betöltése...
»Film»V, mint veszélyes
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
6

V, mint veszélyes

Amerikai–kanadai sci-fi thrillersorozat (2010)

A Föld legnagyobb városai fölött hirtelen óriási űrhajók jelennek meg. Az emberi kinézetű látogatók földi nyelveken kommunikálnak és békét, fejlett technológiát ajánlanak a Föld erőforrásainak egy részéért cserébe. Az emberek többsége reményt lát a látogatók megérkezésében, hisz segítségükkel a bolygónk talán jobbá tehető. Vannak azonban, akik kételkednek, s úgy hiszik, a látogatók már réges-régen itt élnek közöttünk és korántsem békés szándékkal érkeztek

Ryan és a barátnője menekülni kényszerülnek, amikor a látogatók számára is kiderül, hogy Valerie állapotos. Anna egy katonát küld a nyomukba, aki meg is találja őket. Szerencsére addigra azonban Ericáék is rájuk akadnak, és így a pár megmenekül. Valerie viszont ezután nem akarja többé látni Ryant, elválnak útjaik. A látogatók elleni akció után Barnes, a foglyul ejtett orvlövész elmondja, hogy gyermeke gyógyulásáért cserébe ölte meg a Regiment négy tagját, amiért Hobbes nézetei szerint halált érdemel.

sci-fi
thriller
sorozat

Mikor lesz a V, mint veszélyes a TV-ben?

A V, mint veszélyes című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: V, mint veszélyes

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória