Menü betöltése...
»Film»Zulu (1964)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
6,5

Zulu (1964)

Angol-dél-afrikai történelmi háborús dráma akciófilm

A Zulu igazi nagy mozi, nagyszabású kalandfilm a reménytelen helyzetekben tanúsított bátorságról. Az igaz történeten alapuló alkotás 100 brit katona lenyűgöző történetét meséli el, akik szilárdan tartották magukat a zulu nemzet legjobb harcosainak 4000 fős túlerejével szemben a Rorke-átjáró védelmében 1879-ben.

Kevés más film ábrázolta ilyen lebilincselően a harc feszültségét és borzalmait - ahogy a harcosok egymást követő hullámokban szabadulnak rá az apró helyőrségre -, mint ez nagyszerű Technirama technikával fényképezett alkotás. A lenyűgöző dél-afrikai helyszíneken játszódó Zulu mérföldkő az akciófilmek történetében. Michael Caine-nek nemzetközi elismerést hozott az arrogáns, de bátor Bromhead hadnagy szerepe, és erőteljes alakításokat láthatunk olyan más remek brit színészektől is, mint például Stanley Baker és Jack Hawkins.

akció
dráma
háborús
történelmi

Mikor lesz a Zulu (1964) a TV-ben?

A Zulu (1964) című műsor jelenleg egyetlen TV csatornán sem lesz a közeljövőben. Ha értesülni szeretnél róla, hogy mikor lesz ez a TV műsor, akkor használd a műsorfigyelő szolgáltatást!

Oszd meg ezt az oldalt: Zulu (1964)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória