Menü betöltése...
»Családfa»Súgó
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés

Családfa beállításai

Családfa elnevezése

Itt módosíthatod a családfa létrehozásakor megadott elnevezést.

Fontos tudnod, hogy ha a családfa elnevezése megváltozik, akkor egyúttal a webcíme is más lesz, ahol majd elérheted a családfádat! Ha vannak elmentett linkjeid a családfa egyes oldalaira, akkor azok a továbbiakban nem lesznek használhatóak!

Családfa leírása

Itt írhatsz pár sort a család történetéről.

PIN kód

Ha szeretnéd, hogy más is láthassa a családfádat, akkor ezt úgy teheted meg, hogy létrehozol egy PIN kódot a családfához. Ezek után ha megadod valakinek, hogy milyen webcímen érheti el a családfádat, például Egyiptom Balázs családfája, valamint elárulod számára az itt megadott PIN kódot is, akkor ő láthatja a családfát. Amikor az illető ellátogat az awilime magazin webhelyére és szeretné megnézni a családfádat, akkor a rendszer először megkéri rá, hogy jelentkezzen be. Erre azért van szükség, mert bejelentkezés nélkül nem tudjuk eldönteni, hogy az adott személynek milyen joga van az adott családfával kapcsolatban. Bejelentkezés után, ha az adott személy nem te vagy és nincs is szerkesztői joga, akkor a rendszer megkéri rá, hogy írja be a családfához tartozó PIN kódot. Amennyiben ezt sikeresen megadja, akkor attól kezdve megtekintheti a családfádat, minden adatával, fényképével együtt. Természetesen módosítani nem tudja a családfa tartalmát.

Csak megbízható személynek add ki a PIN kódodat! Ennek a kódnak a birtokában bárki, bármikor láthatja a családfa tartalmát. A megadott PIN kódot bármikor módosíthatod, törölheted is a Családfa beállításai menüpont választása után megjelenő oldalon.

A PIN kód 8 számjegyből álljon és ne nullával kezdődjön!

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont
Szünidei mulatságok
22% kedvezmény!2 990 Ft helyett: 2 332 Ft