Menü betöltése...
»Utazás»Dánia
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés

Dánia

Dánia, Koppenhága

Koppenhága Sjælland sziget keleti partján, és részben Amager szigetén található. Keleti irányból az Øresund (a Dániát Svédországtól elválasztó, a Balti-tengert az Északi-tengerrel összekötő szoros) határolja. Nagy-Koppenhága (Storkøbenhavn) Koppenhága városával együtt 16 településből áll, ez azonban csak statisztikai egység. Még nagyobb egység a Koppenhágai…

Dánia, Koppenhága

Nagyon sokat voltam már itt és elég jó de nagyon drága hely. A tengerben nagyon sok szélmalom áll. Lenne mit e téren tanulnunk, és nem elvetni ha valaki ki szeretné használni a természet környezetbarát energiaforrását, arra hivatkozva hogy nem illik bele a környezetbe. Jó a Legek múzeuma mindenkinek ajánlom.

Dánia, Koppenhága/København

Malmö felől érkeztünk, az Øresund-hídon keresztül, ami önmagában egy felejthetetlen élmény. Sajnos egész nap ömlött az eső, ami némileg rontott a hangulaton, de ez a város így is gyönyörű! A legszebb természetesen Nyhavn, de a Kis Hableány vagy Andersen szobra is nagy élmény, nem beszélve Amelienborgról vagy a Kastelletről...

Dánia, Römö

Gyönyörű sziget, a gáton átvezető úton lehet átjutni. A homokpadja több km széles, az egész sziget lila volt az Erika virágtól.

Dánia, Koppenhága

Dánia fővárosa. Dán neve København. Könnyen bejárható rendezett, tiszta város.
Várj...
Saját utazási blog
Készíts Te is egy utazási blogot!
Tedd közzé, hogy merre jártál a nagyvilágban, vagy hozz létre egy bakancslistát és gyűjtsd össze, hogy hova szeretnél még eljutni!
Oszd meg ezt az oldalt: Dánia

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail