Menü betöltése...
»Utazás»Kenya
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés

Kenya

Kenya, Mombasa

Na ezt látni és nem megszeretni. Mindenki álmodozik a vadregényes Afrikáról, de ha valaki ezt látja és nem a szafarit, akkor soha ide vissza. Az emberek nagyon szegények és nem mindig kedvesek, mivel hülyének nézik a külföldit, de igaz ezt itthon is megszokhattuk. Sárkunyhókban élnek még mindig és szemét mindenhol. Ha többet szeretnél látni az országból…

Kenya, Tsavo east nemzeti park

Na végre egy igazi élmény a szafari. Ez a terület egy-hatoda Magyarországnak. A Kilimandzsáró is hozzá tartozik, de sajnos már nem fedi hó a csúcsát. Csodálatos volt. Itt élnek a maszájok és velük is közelebbről megismerkedhettünk. Nézz el a többi helyemre is, sok érdekes helyet láthatsz még a világból.

Kenya, Mombasa, Bamburi Beach, Severin Sea Lodge

Nagyon forró karácsonyi ünnepeket töltöttünk itt el. Az óceán olyan meleg, mint a fürdővíz a kádban, és ez nem túlzás! Az afrikaiak nagyon kedves emberek, a safari csodálatos élmény!

Kenya, Nakuru

A Lake Nakuru-nál több száz fajta madár él, a partja fehér-rózsaszín volt a kócsagok, flamingók tömegétől. A parton vízibivalyokat, gazellákat láttunk, ill. egy pihenő leopárdot.

Kenya, Masai Mara

Az első nemzeti park, az állatok többsége éppen itt, a kenyai oldalon volt, fantasztikus élmény volt. A szálloda szuper volt. Az utak viszont az egész országban borzalmasak.
Várj...
Saját utazási blog
Készíts Te is egy utazási blogot!
Tedd közzé, hogy merre jártál a nagyvilágban, vagy hozz létre egy bakancslistát és gyűjtsd össze, hogy hova szeretnél még eljutni!

Kenya, Amboseli

A Kilimanjaro lábánál a kenyai oldalon, a hegyen már csak egy vékony hóréteg volt. Sivatagos táj, forgószelek, rengeteg elefánt.

Kenya, Kibo Safari Camp

A Kilimanjaro lábánál lévő, vadállatokban igen gazdag Amboseli Nazional Park.

Kenya, Neptune Hotel, Mombasa, Bamburi Beach

Bamburi Beach, egy csodálatos hangulatú strand.
Oszd meg ezt az oldalt: Kenya

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail