Menü betöltése...
»Webáruház»Blu-ray
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

12 év rabszolgaság (Blu-ray)

7 190 FtEredeti ár: 7 790 Ft
Kedvezmény: 8% (600 Ft)
Előrendelés:
kibe
készlethiány

Aranykártya: 61 pont

Amerikai-angol dráma (2013)

A neves rendező, Steve McQueen "mélyen megindító és briliáns alakításokkal teli" (Claudia Puig, USA Today) filmet készített Solomon Northup igaz története alapján, amely 2013-ban három Oscar(r)-díjat nyert, köztük a legjobb film díját*.

1841-et írunk, és Northupot (akit Chiwetel Ejiofor játszik hihetetlen erővel), a művelt, szabad New York-i polgárt elrabolják, és eladják rabszolgának. A személyiségétől és minden méltóságától megfosztott Northup végül egy könyörtelen ültetvényes, Edwin Epps (Michael Fassbender) tulajdonába kerül, és minden lelkierejére szüksége lesz, hogy életben maradjon. Olyan zseniális színészek tolmácsolásában, mint a legjobb női mellékszereplő Oscar(r)-díjával jutalmazott Lupita Nyong'o, Benedict Cumberbatch és Brad Pitt a 12 év rabszolgaság hiteles képet fest a rabszolgaság amerikai történelemben játszott szerepéről, és ünnepli a remény legyőzhetetlen erejét.

Rendező: Steve McQueen

Szereplők: Benedict Cumberbatch, Brad Pitt, Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Michael K. Williams, Michael Kenneth Williams, Paul Dano, Paul Giamatti

12 év rabszolgaság blu-ray ár: 7 190 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: 12 év rabszolgaság

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail