Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Mantak Chia

A stressz életerővé alakításának taoista módszerei - A belső mosoly - A hat gyógyító hang (Könyv)

1 755 FtEredeti ár: 1 950 Ft
Kedvezmény: 10% (195 Ft)
raktáron

Szerző: Mantak Chia
Kiadó: Lunarimpex Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 114
ISBN: 9789638556523
Aranykártya: 15 pont

A betegségek az energia szintjén kezdődnekMinél hamarabb észleljük az egyensúly hiányát, megbomlását a testünkben és a pszichénkben, annál több időnk marad a helyreállítására. Sokan nem tekintik betegségnek a rossz hangulatot vagy a negatív érzelmeket. A taoista gyógyászatban ezeket jelzéseknek tekintjük, amelyek a chi egyensúlyának kezdődő megbomlásáról tájékoztatnak, csakúgy mint a kellemetlen lehelet vagy testszag vagy a makacsság. Számos más viselkedési probléma illetve fizikai fájdalom vezethető vissza a chi egyensúlyának az adott testrészeken történő megbomlására.Hétköznapi életünkben egyre inkább az anyagi világhoz kötődünk, egyre jobban vonzódunk az anyagi dolgokhoz — a különféle drogokhoz, szórakozáshoz, szolgáltatásokhoz valamint a mesterségesen előállított ételekhez.

Minél nagyobb szükségét érezzük ennek vagy annak a dolognak, annál jobban szorongunk, hangulatunk annál könnyebben változik. Ha feloldjuk az anyaghoz való érzelmi kötődéseinket, megszabadulhatunk a hozzájuk kapcsolódó érzelmektől is.Az elsődleges megelőzés a chi megőrzése, növelése és átalakítása kell legyen. Ha már volt valamilyen súlyos betegségünk, megelőzhetjük a visszaesést, például szívinfarktus esetén elkerülhetjük a következőt. Akinek beteg a veséje vagy rendszeresen fáj a háta, ezzel a módszerrel megakadályozhatja, hogy állapota tovább romoljon. Az elsődleges megelőzés a chi, tehát az energia szintjén kezdődik.A taoista rendszer célja, hogy segítsen bennünket egészségesen, betegségek nélkül élni, hogy mi is segíthessünk ember¬társainkon. Sok tanítványom minden nehézség nélkül elhagyta a kávézást, dohányzást, italozást, kábítószereket és könnyedén lemondtak addig „elenged¬he¬tet¬lennek" hitt szórakozásról, amint elkezdték a munkát önmaguk, szerveik és érzékszerveik megerősítésén.

Mantak Chia: A stressz életerővé alakításának taoista módszerei - A belső mosoly - A hat gyógyító hang könyv ár: 1 755 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: A stressz életerővé alakításának taoista módszerei - A belső mosoly - A hat gyógyító hang

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail