Menü betöltése...
»Friss hírek»Kanadai dollár árfolyama (CAD)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Tűzőgép
Olló
Zsírkréta
Filctoll
Tűfilc
Tempera
Lyukasztó
Rajztömb
Írószertartó
Kréta
Színes ceruza
Körző
Vízfesték
Golyóstoll
Grafit
Oldaljelölő

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2024. április 26. péntek
Mai névnap: Ervin
Holnapi: Zita, Mariann
Napkelte: 05:34
Napnyugta: 19:48
Budapest:
13°C
1009 hPa
11 km/h
EUR: 393 Ft   USD: 367 Ft
GBP: 459 Ft   CHF: 401 Ft

Kanadai dollár aktuális árfolyama: 268,08 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

458,69 Ft
angol font
200,93 Ft
bolgár lev
71,39 Ft
brazil real
15,62 Ft
cseh korona
52,69 Ft
dán korona
392,98 Ft
Euro
52,14 Ft
horvát kuna
2,36 Ft
japán jen
0,27 Ft
koreai won
78,97 Ft
román lej
401,33 Ft
svájci frank
33,76 Ft
svéd korona
9,90 Ft
thai baht
366,59 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

Amerikai elemzők: most pörögnek csak fel igazán az orosz támadások, két fronton is zajlik az előrenyomulás

Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) védelmi elemzőintézet csütörtöki jelentésében beszámolt a frontvonalak állásáról, és előrejelzéseket is tett az orosz előrenyomulásra vonatkozóan. (Portfolio.hu, péntek 10:39)

Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

A várakozásokat felülmúló negyedéves számokat közölt első negyedéves gyorsjelentésében a Microsoft, a folyó negyedévre megfogalmazott kilátások azonban vegyesek a menedzsment bevételprognózisa kisebb csalódást okozott. A mesterséges intelligencia beruházások felpörögtek a Microsoftnál, a szektortársakhoz hasonlóan, és a költekezés a következő negyedévekben is fennmarad a menedzsment közlése szerint. A befektetők jól fogadták a negyedéves számokat, a Microsoft árfolyama közel 4 százalékot emelkedett zárás után… (Portfolio.hu, péntek 10:37)

Eljött az OTP nagy napja - Varga Mihály is megszólalt

Ma 10 órától tartja közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntenek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósít.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor , a Magyar Telekom… (Portfolio.hu, péntek 10:27)

Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Tartós kamatcsökkenésre, már-már a korábbi nagyon alacsony kamatszintek visszatérésére számított eddig a magyar lakáshitelpiac keresleti oldala, ehhez képest konszenzus alakult ki arról a bankoknál, hogy a mostani 6-7%-os szinten megállt a kamatcsökkenés. Az elmúlt hetekben pedig már egyre többen vélik úgy, hogy kamatemelésekre kell sort keríteni, ma például a legnagyobb hitelközvítő is megszólalt az ügyben. Több bank vezetőjét is megkérdeztük a témáról az elmúlt napokban, válaszaik alapján egyelőre… (Portfolio.hu, péntek 10:14)

Súlyos adósságot görgetnek maguk előtt a közintézmények

A tartozásállomány növekedése aggasztóan gyors: szűk három hónap alatt az összeg megduplázódott. (Infostart.hu - Gazdaság, péntek 10:04)

Sorra mennek csődbe a biztosítók Magyarország szomszédjában – Mi folyik itt?

Botrányok sorozata rázta meg az utóbbi években a román biztosítási piacot, négy nagy szereplő is csődbe ment, amiért nem játszott tisztességesen a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) piacán. A csődhullámnak meglettek a következményei: milliárdos kárkifizetések, a kötelező biztosítási díjak emelkedése, majd befagyasztása, és egy új kgfb-törvény, amely igyekszik befoltozni a korábbi rendszer gyerekbetegségeit. Mindeközben a kötelező biztosítások szegmense továbbra is nagy koncentrációt… (Portfolio.hu, péntek 10:00)

Üzleti hírek

Nyolcvan fölött is bivalyerős V8-as Chevrolet Corvette-tel jár Paul McCartney – videó

A motor orgánumát biztosan kedveli a zenész. (hvg.hu, péntek 07:54)

Kínaiak is megjelenhetnek a paksi bővítés körül

A Paks II. Zrt. vezérigazgatója szerint egyelőre még nem látják az együttműködési pontokat, de abszolút vizsgálják a lehetőségeket a kínaiak munkaszervezési és egyéb tapasztalatai miatt. (hvg.hu, péntek 07:26)

Osváth Zsolt azt állítja, hogy bíróságon támadták meg az éttermét

Az influenszer szerint „amikor az ember közéleti témákban szerepet vállal, akkor elkezdenek jönni a problémák”. (hvg.hu, péntek 07:12)

A bicskei gyermekotthon kilenc áldozatának fizettek kártérítést

Az áldozatok 2020 elején indítottak kártérítési pert. Végül a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság mind a 9 fővel peren kívül megegyezett. (hvg.hu, péntek 06:49)

A józsefvárosi önkormányzat ellen döntött a Kúria

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat. Mindezt a Fidesz kerületi polgármester-jelöltje, Sára Botond. (hvg.hu, péntek 06:26)

„Megszerezni mindig meg tudtam mindenkit, megtartani senkit” – Öt erős részlet a Ganxsta Zolee-interjúnkból

A hvg360 előfizetői a hét első felében olvashatták életútinterjúnkat Ganxsta Zolee-val, azaz Zana Zoltánnal, aki épp a Ganxsta Zolee és a Kartel 30. születésnapi koncertjére készül, amelyet január 17-én tartanak az Arénában. Összeszedtük a hvg.hu olvasóinak az interjú öt fontos részletét. (hvg.hu, péntek 04:00)

Inkább leállítaná a TikTokot az anyavállalata, mintsem hogy amerikai kézbe adja

A ByteDance úgy számol, hogy jogi úton megakadályozhatja a TikTok amerikai betiltását, de ha ez nem sikerül, akkor sem adná el. (hvg.hu, csütörtök 19:53)

Kiakadtak a vihar miatt Dubajban ragadt magyarok a Wizz Airre

Hiába kértek legalább a gyerekeknek inni, nem kaptak, a személyzet pedig birkaként bánt velük az utasok elmondása szerint. (hvg.hu, csütörtök 19:13)

Életre szóló eltiltást kapott a ringlányt megrúgó iráni ketrecharcos

Az eset után az első menetben, kiütéssel vesztett, de a meccs után is balhézott. (hvg.hu, csütörtök 17:59)

Tizennégy évet kapott a pécsi fekete angyal

A férfi káliumtúladagolással végzett egy koronavírusos beteggel. (hvg.hu, csütörtök 17:53)

Oszd meg ezt az oldalt: Kanadai dollár árfolyama (CAD)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem