Menü betöltése...
»Friss hírek»Norvég korona árfolyama (NOK)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Bullet Journal
Ragasztó
Körző
Színes ceruza
Zsírkréta
Füzet
Olló
Etikett
Kalligráfia
Tűzőgép
Rajztömb
Oldaljelölő
Jegyzettömb
Füzetbox
Tempera
Lyukasztó

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2024. április 26. péntek
Mai névnap: Ervin
Holnapi: Zita, Mariann
Napkelte: 05:34
Napnyugta: 19:48
Budapest:
16°C
1008 hPa
17 km/h
EUR: 393 Ft   USD: 367 Ft
GBP: 459 Ft   CHF: 401 Ft

Norvég korona aktuális árfolyama: 33,55 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

458,69 Ft
angol font
200,93 Ft
bolgár lev
71,39 Ft
brazil real
15,62 Ft
cseh korona
52,69 Ft
dán korona
392,98 Ft
Euro
52,14 Ft
horvát kuna
2,36 Ft
japán jen
0,27 Ft
koreai won
78,97 Ft
román lej
401,33 Ft
svájci frank
33,76 Ft
svéd korona
9,90 Ft
thai baht
366,59 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

Eladta velencei luxusszállodáját a válságba került Signa

A válságba került Signa ingatlancsoport osztrák Signa Prime Selection részlege a velencei Grand Canal partján fekvő luxusszállodájának eladásáról döntött. A Hotel Bauert a német Schoeller Group családi vállalkozás vásárolja meg. (Portfolio.hu, péntek 15:20)

Pár napig másfelé közlekednek a reptéri autóbuszok a felújítás miatt

Felújítás miatt lezárják a Liszt Ferenc-repülőtér felhajtóágát szombattól várhatóan keddig, emiatt a 100E és a 200E autóbuszok módosított útvonalon járnak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel. (Portfolio.hu, péntek 14:59)

A vártnál magasabb az amerikai infláció

Márciusban a vártnál magasabb volt az infláció a Fed preferált mutatója, a személyes fogyasztási kiadások indexe szerint. (Portfolio.hu, péntek 14:58)

Felvétel: Moszkvában csapott le Ukrajna az éj leple alatt, porrá égett egy Ka–32-es

Az ukrán katonai hírszerzés (GUR) péntekre virradó éjjel a moszkvai Osztafjevo repülőtér ellen követett el támadást, és megsemmisítettek egy Ka–32-es katonai helikoptert – írja az Ukrajinszka Pravda . (Portfolio.hu, péntek 14:47)

Öt látványos ábrán a hazai lakásépítési kilátások

Közzétette az Újház Zrt. áprilisi Építőipari Trendmonitorát, ami havi rendszerességgel ad képet a lakásépítési szektor aktuális helyzetéről. Ez alapján a 2024 januári jelentős emelkedés februárban már nem folytatódott, így a főindex egyelőre 51 ponton stagnál. (Portfolio.hu, péntek 14:42)

Hozzászólnál az otthonfelújítási program feltételeihez? Most megteheted!

Mától május 6-ig véleményezhető az otthonfelújítási program felhívástervezete. A végleges felhívást a társadalmi és szakmai egyeztetések lezárását követően, június elején teszi majd közzé a kormány - derül ki az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium közös közleményéből. (Portfolio.hu, péntek 14:41)

Aszódi Attila: Paks II. nélkül nem megy, de akkumulátoros beruházások nélkül sem

Az európai országok villamosenergia-ellátása számos kihívással néz szembe, mint például a szén-dioxid-semlegesség elérése, az emelkedő árak kezelése, a fosszilis tüzelőanyagoktól és azok importjától való függőség csökkentése. E célok elérése érdekében valamennyi európai ország villamosenergia-rendszerének jelentős változásokon kell átesnie, figyelembe véve a műszaki, környezetvédelmi, gazdasági és társadalmi célkitűzéseket. Legújabb szimulációink különböző erőművi portfóliók és villamosenergia-fogyasztási… (Portfolio.hu, péntek 14:00)

Kamatot emel az új bónusz állampapír – Akkor rohanjunk is BMÁP-ot venni?

Az utóbbi időben elkezdtek emelkedni az állampapírhozamok, és ez egyértelműen vonzóbbá tette a BMÁP-ot is. A Babakötvény után jelenleg a Bónusz Magyar Állampapír a legmagasabb kamatot adó lakossági papír, ráadásul április 26-tól új kamatperiódussal és valamivel magasabb kamattal ketyeg tovább az idén januárban elinduló 5 éves BMÁP: az eddig 8,01% helyett 8,13%-ot kínál. A vonzó kamatprémium mellett a BMÁP kamata leginkább a DKJ-hozamoktól függ, és a számok most azt mutatják, hogy az 5% feletti átlagos… (Portfolio.hu, péntek 14:00)

Üzleti hírek

Drótkerítéssel védené magát egy japán város az elszemtelenedő turistáktól

Fudzsikavagucsiko lakói megelégelték a gyakran szemetelő, a közlekedési szabályokat rendre megszegő látogatók áradatát. (hvg.hu, péntek 13:23)

Gázspray-t és vegyszereket próbálgatott a gondnok a soroksári iskolában, ahol 31 gyerek lett rosszul

Elismerte felelősségét a 31 gyerek rosszullétét okozó szúrós szag miatt a soroksári általános iskola gondnoka. (hvg.hu, péntek 12:55)

Sirályhangutánzó-versenyt tartottak Belgiumban, és egy 9 éves gyerek visított a legjobban

A belga tengerparti város, De Panne adott otthont az európai sirályimitáló versenynek, amelyet felnőtt, gyerek és csoportos kategóriában is megtartottak. A megmérettetés sztárja egyértelműen korosztályának győztese, a 9 éves Cooper lett. (hvg.hu, péntek 12:44)

Csányi Sándor: Legnagyobb felvásárlására készül az OTP

Az OTP fájó szívvel vonult ki Romániából. Oroszországból kijönnének, de csak hatalmas veszteséggel tehetnék, és úgy sem biztos, hogy sikerülne. A bankcsoport történetének legnagyobb felvásárlására készül, egyelőre titok, mely bankot vennék meg, de ajánlatot már tettek, egyebek mellett ezért fizet kevés osztalékot a bank. Csányi Sándor csak a sajtóból értesült arról, hogy a Gazprom lehet a Fradi főszponzora. Az OTP közgyűlésén jártunk. (hvg.hu, péntek 12:41)

Nincs alapjuk azoknak a híreknek, amelyek szerint Suhajda Szilárd holttestét lehoznák a Mount Everestről

A hegymászó özvegye, Legindi Tímea személyes döntése, hogy ha a férje testét meg is találnák a hegyen, nem engedné lehozni. (hvg.hu, péntek 11:40)

A kormány elvárja az ellenzéktől, hogy megszavazza a gyermekvédelminek mondott törvény szigorítását

Nacsa Lőrinc szerint „nincs olyan pontja a javaslatnak, amellyel normális ember ne érthetne egyet”. (hvg.hu, péntek 11:19)

Lecsukták a világsztárok táskatervezőjét: védett állatok bőrét vitte vásárra

Nancy Gonzales félárvaként nőtt fel, majd ő lett a luxuskiegészítők egyik nagyasszonya. A vádak szerint ismerősökből épített csempészhálózatot, hogy termékeit eljuttassa az Egyesült Államokba, de maga is elismerte, hogy hozott pár rossz döntést. (hvg.hu, péntek 10:52)

Kocsis Máté: Magyar Péter soha nem volt a barátom, sosem voltunk jóban

A Fidesz frakcióvezetője árulónak tartja Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjét. (hvg.hu, péntek 10:49)

Több tízezer eddig otthon maradó nő kezdett el dolgozni, annyival nehezebb a megélhetés

Nőtt a foglalkoztatottság, de egészen szokatlan módon. (hvg.hu, péntek 10:06)

Oszd meg ezt az oldalt: Norvég korona árfolyama (NOK)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem